Sportmassage

Behandeling Sportmassage

Sportmassage kan onderdeel zijn van de fysiotherapeutische behandeling. Door middel van sportmassage worden spieren en het onderliggende bindweefsel gemasseerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd, waardoor klachten verminderen.

De Fysiotherapeut

De fysiotherapeut helpt u wanneer bewegen wordt bemoeilijkt door klachten aan het bewegingsapparaat. Als u een blessure heeft, beperkingen in
bewegen wordt ervaren of als u een aandoening heeft kunt u een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Samen met u wordt er een behandelplan
opgesteld om veilig en gezond te kunnen bewegen. De doelen worden gesteld naar aanleiding van uw klacht en uw persoonlijke activiteiten.

Sportmassage

Sportmassage helpt u wanneer bewegen wordt bemoeilijkt door klachten aan het bewegingsapparaat. Als u een blessure heeft, beperkingen in
bewegen wordt ervaren of als u een aandoening heeft kunt u een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Samen met u wordt er een behandelplan
opgesteld om veilig en gezond te kunnen bewegen. De doelen worden gesteld naar aanleiding van uw klacht en uw persoonlijke activiteiten.

masseren hamstring

De Kwaliteit van de Fysiotherapeut

De kwaliteit van de fysiotherapeut wordt gewaarborgd doordat onze therapeuten staan ingeschreven bij in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). Dit betekend dat de therapeut aan alle kwaliteitseisen voldoet die door de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) zijn opgesteld. Daarnaast is de therapeut in het bezit van een diploma voor sportmassage behaald via het NGS.

Indicatie voor Sportmassage

Indicatie voor sportmassage is er bij spier klachten altijd. Echter wordt er alleen een massage uitgevoerd wanneer het lichaam in gezonde staat is. Wanneer er bijvoorbeeld ontstekingen, koorts, extreme pijnen, afwijkingen of aandoeningen aanwezig zijn kan dit een contra-indicatie zijn. Er wordt dan geen massage uitgevoerd.

Tarieven voor fysiotherapie

Indien u niet aanvullend verzekerd bent of indien u door de te vergoede behandelingen heen bent.

 

In de praktijk

Intake en onderzoek na verwijzing €49,00

Screening   €14,00

Intake en onderzoek na screening € 35,00

Behandeling fysiotherapie €35,00

Niet nagekomen afspraak €30,00

Later dan 24u van tevoren afzeggen €30,00

Vergoeding fysiotherapie

Behandelingen van de Fysiotherapeut worden vergoed afhangend van uw klacht vanuit de basis of de aanvullende verzekering.

Vanuit de basisverzekering

Fysiotherapie bij een chronische aandoening van de ‘chronische lijst’ wordt vanaf de 21ste behandeling volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Fysiotherapie bij jongeren tot 18 jaar krijgen vanuit de basisverzekering de eerste 9 behandelingen vergoed. Jongeren tot 18 jaar met een chronische aandoening kunnen alle behandelingen vergoed krijgen.

 

Vanuit de aanvullende verzekering

Overige behandelingen van klachten van een fysiotherapeut worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Raadpleeg uw polis om te zien voor hoeveel behandelingen u verzekerd bent.

Sportmassage Hilversum

 

Houdt u van sporten, maar merkt u dat u bij het sporten steeds last blijft houden? Pijn in gewrichten en spieren is een indicatie dat er iets niet helemaal niet goed gaat. Misschien heeft u een blessure opgelopen, maar het kan ook zo zijn dat u bij het sporten uw spieren niet goed gebruikt. Dit kan dan tot gevolg hebben dat er pijn ontstaat die steeds erger wordt. Zeker als u hier niks aan laat doen kunnen de klachten alleen maar toenemen. Bij MoveWell Fysiotherapie gaan we graag met u aan de slag om ervoor te zorgen dat deze klachten snel worden verholpen. Hierbij gebruiken we onder andere sportmassage in Hilversum.

 

Weg met die pijnklachten!

Sporten is iets wat mensen voor hun plezier doen, en waarbij ze dan hopen dat ze zich beter gaan voelen. Als er bij het sporten dan eigenlijk vooral pijn optreedt, dan neemt dat het plezier van het sporten eigenlijk steeds meer weg. Wij gaan graag met u aan de slag om ervoor te zorgen dat de pijn in uw gewrichten zo snel mogelijk wordt verholpen. We hebben hier een eigen methode voor ontwikkeld, waarbij we bekijken waar de klachten vandaan komen, maar ook hoe wij ervoor gaan zorgen dat deze klachten verdwijnen en wegblijven. Sportmassage in Hilversum is hier ook een belangrijk onderdeel van.

 

Meer weten over sportmassage in Hilversum?

We zijn gespecialiseerd in het geven van sportmassage in Hilversum en gaan hier ook graag met u mee aan de slag. Bij ons vindt u ervaren fysiotherapeuten die verstand van zaken hebben op het gebied van allerhande aandoeningen die zijn ontstaan door het sporten. We raden u dan aan om ook eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. We maken dan een afspraak, waarbij het goed is om te vermelden dat u hier geen verwijzing van uw huisarts nodig heeft.

 

 

Move Well Feel Better

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl, onderstaand formulier of bekijk hieronder direct de online agenda van onze fysiotherapeuten en plan zelf uw afspraak in.

Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut
Jeroen Vermeer

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut
Simon Oosterhoff

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut
Angelagodecke032021

Angela Gödecke

Fysiotherapeut & Echoscopist
Laura-Burgess

Laura Burgess

Fysiotherapeut

Contactformulier

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u ons?

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:
MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen