chiropractie movewell

Fysiotherapie MoveWell

MoveWell heet u van harte welkom! Maak eenvoudig en snel direct een afspraak in onze online-agenda. Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook telefonisch bereiken of een bericht achter laten via onderstaand contactformulier.

 

Lijkt de online-agenda vol, bel dan graag op. Wij zullen altijd ons uiterste best doen u binnen 24 uur te plaatsen bij één van onze specialisten, ook in coronatijd!

Online

Het prettige van online boeken is het gemak. Het maakt niet uit hoe laat het is of welke dag, de agenda staat altijd voor u open. Onder de foto van de therapeut kunt op de button klikken om een afspraak op afstand in te boeken.

Telefonisch

Wilt u de afspraak persoonlijk overleggen of heeft u andere vragen? Ook in deze dagen zijn wij bereikbaar om u optimaal te helpen. U kunt ons bereiken op 035 760 06 45. Mocht de telefoon niet worden beantwoord, laat dan graag een voicemail achter. Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut
Jeroen Vermeer

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut
Simon Oosterhoff

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut
Angelagodecke032021

Angela Gödecke

Fysiotherapeut & Echoscopist
2

Laura Burgess

Fysiotherapeut
Oefentherapeut Marco van den Heuvel

Marco van den Heuvel

Oefentherapeut - rugrevalidatietherapeut
1 (1)

Mart van Gasteren

Fysiotherapeut
Chiropractor Sten Hofstad

Sten Hofstad

Indien u een nieuwe patiënt bent voor de praktijk, klik dan op eerste consult. Bent u eerder bij Fysiotherapie MoveWell geweest, klik dan op regulier consult. 

Agenda vol? Bel ons dan op! 

Ons streven is iedereen met acute en hevige klachten te behandelen binnen 24 uur. Wij passen altijd onze agenda aan om onze patiënten de beste service te kunnen bieden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 035-760 06 45

Contactformulier

U kunt ook een terugbelverzoek noteren in ons contactformulier. Heeft u andere vragen, kunt u deze ook stellen middels ons contactformulier.

logo fysiotherapie hilversum kngf