Tarieven en vergoeding

Tarieven en vergoeding

MoveWell heeft contracten met alle zorgverzekeraars voor de fysiotherapie en rugrevalidatie (oefentherapie). Op deze pagina leest u meer informatie over de kosten van de consulten en de mogelijke vergoeding. MoveWell adviseert u om altijd eerst uw zorgverzekeraar te raadplegen voor meer informatie over de vergoedingen. Dit verschilt namelijk per zorgpolis. 

Tarieven

 

Fysiotherapie
Fysiotherapie aan huis

intake en onderzoek
na screening:
49,- euro

intake en onderzoek
na verwijzing:
52,- euro

Regulier consult:
39,- euro

intake en onderzoek
na verwijzing:
64,- euro

Regulier consult:
49,- euro

 

 

intake en onderzoek
na screening:
49,- euro

intake en onderzoek
na verwijzing:
52,- euro

Regulier consult:
39,- euro

 

Niet nagekomen of te laat afgezegde afspraak:
25,- euro

Vergoeding voor volwassenen 

Alle zorgverzekeraars vergoeden fysiotherapie voor volwassenen. Echter ligt het aan uw gekozen aanvullende pakket of u de behandelingen vergoed krijgt. Informatie over uw soort aanvullende verzekering en daarmee het aantal behandelingen fysiotherapie waar u recht op hebt, vindt u terug in uw verzekeringspolis.

Vergoeding voor kinderen (tot 18 jaar)

Voor kinderen tot 18 jaar worden behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed.

Vergoeding bij een chronisch indicatie

Voor een chronische indicatie is een verwijzing van een arts of specialist nodig. Bij een chronische indicatie worden de behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed. Let op: bij chronische aandoeningen vallen de eerste 20 behandelingen wel in de aanvullende verzekering en de vervolgbehandelingen worden vergoed uit uw de basisverzekering.

Houd uw vergoeding in de gaten

Het hangt van uw type aanvullende verzekering af of u bijvoorbeeld 9, 18 of 27 behandelingen vergoed krijgt.  Wij verzoeken u om zelf goed in de gaten te houden hoeveel en welke behandelingen er (nog) vergoed moeten worden. Als een behandeling namelijk niet meer vergoed wordt onder uw verzekering moet u deze zelf betalen.

Eigen risico?

Fysiotherapeutische behandelingen die vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed, vallen niet onder het verplichte eigen risico.

chiropractie movewell

Geen verwijzing van de huisarts nodig

Het is gebruikelijk dat een (huis)arts verwijst naar de fysiotherapeut, echter is het niet noodzakelijk. U kunt direct met ons contact opnemen en een afspraak maken met de fysiotherapeut.

Aan huis behandeling

Movewell verricht ook, indien nodig, behandelingen bij u thuis. U kunt hierbij denken aan therapie voor of na uw operatie of voor behandelingen vanwege chronische aandoeningen. Uiteraard kunnen de therapeuten u ook behandelen als er sprake is van invaliditeit.

Voor behandelingen bij u thuis is een ‘aan huis verwijzing’ nodig. Deze wordt opgesteld door huisarts of specialist.

Ons team staat voor u klaar

Maak een afspraak met een fysiotherapeut. Blijf niet met uw klacht zitten! Maak eenvoudig online een afspraak of bel ons op 035 760 06 48.