Sportrevalidatie in Hilversum

 

Sportrevalidatie in Hilversum

 

U bent een sporter die geniet van zijn of haar sport? Dan is het vervelend als een blessure het plezier in het sporten verpest. Toch zijn er elk jaar weer vele mensen die last krijgen van een blessure. Het kan zijn dat u zich heeft verstapt bij een wedstrijd, of dat u onzacht met een andere sporter in aanraking bent gekomen. Maar, het is ook goed mogelijk dat u zich al jarenlang verkeerd heeft bewogen bij de sport en dat u hierdoor last heeft gekregen van klachten. Wat de reden ook is, bij MoveWell Hilversum zorgen we er graag door middel van sportrevalidatie in Hilversum voor dat deze vervelende klachten snel tot de verleden tijd behoren.

Sportrevalidatie Hilversum

Hilversum Sportrevalidatie

Als uw plezier belemmerd wordt

Sporten is iets wat u over het algemeen voor uw plezier doet. Het is heerlijk om lekker aan de slag te gaan met sporten. Alles uit uzelf halen, maar ook met anderen bezig zijn met iets waar u van geniet. Als dit door een fysiek probleem niet mogelijk is, dan is dit heel vervelend. Gelukkig heeft u dan de steun van MoveWell Fysiotherapie. We hebben veel ervaring met het helpen van sporters bij hun revalidatie. Samen met u bekijken we wat er precies mis is en hoe we er voor zorgen dat de klachten weer verdwijnen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over sportrevalidatie in Hilversum?

Als u aan de slag wilt met revalidatie, zodat u straks weer lekker kunt gaan sporten, dan maakt u toch gewoon een afspraak met MoveWell Fysiotherapie? We hebben de mensen klaarstaan die ervaring hebben in revalidatie. We zorgen ervoor dat uw spieren en gewrichten sterker worden, zodat de klachten verdwijnen. Het is heel belangrijk om niet te lang met klachten rond te blijven lopen, aangezien deze dan alleen maar erger zullen worden. We hopen u dan ook snel te mogen begroeten, zodat we samen met u de strijd met uw klachten aan kunnen gaan!

 

 

Move Well Feel Better

Sportrevalidatie in Hilversum

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl, onderstaand formulier of bekijk hieronder direct de online agenda van onze fysiotherapeuten en plan zelf uw afspraak in.

Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut
Jeroen Vermeer

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut
Simon Oosterhoff

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut
Angelagodecke032021

Angela Gödecke

Fysiotherapeut & Echoscopist
Laura-Burgess

Laura Burgess

Fysiotherapeut

Contactformulier

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u ons?

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:
MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen

Locatie

Hoge Naarderweg 3C
1217 AB, Hilversum
Tel: 035-760 06 45
info@fysiotherapiemovewell.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00