Sportfysiotherapeut

 

Aan de slag met een sportfysiotherapeut

 

Heeft u bij het sporten een blessure opgelopen en heeft u nu last van allerhande klachten? Of merkt u dat u door het verkeerd bewegen bij het sporten langzaam maar zeker last krijgt van uw spieren of gewrichten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij MoveWell Fysiotherapie. Bij ons vindt u een sportfysiotherapeut die alles weet van de problemen aan gewrichten en spieren die u kunt oplopen bij het sporten. Of u nu aan fitness doet, voetbal, tennis of welke andere sport dan ook, het is altijd mogelijk dat u hierdoor klachten krijgt. Wij zorgen er graag voor dat u geheel pijnvrij kunt doorgaan met sporten.

sportfysiotherapeut Hilversum intake

sportfysiotherapeut Hilversum behandeling

Pijnvrij sporten met MoveWell

Bij MoveWell gaan we graag met u aan de slag. Om te beginnen gaan we dan eens bekijken wat er precies mis is met uw spieren en gewrichten. Wordt de pijn veroorzaakt door een blessure, of is er een andere reden dat u last heeft? Het is belangrijk om goed te laten bekijken wat er precies aan schort. Een verkeerde behandeling kan ervoor zorgen dat de klachten alleen maar erger worden. Als we hebben gevonden wat het probleem is, dan gaan we met speciale oefeningen en apparaten aan de slag om uw spieren en gewrichten sterker te maken.

Meer weten over onze sportfysiotherapeut?

Als de pijn eenmaal is verdwenen, dan is het nog altijd heel belangrijk om ervoor te zorgen dat de pijn ook weg blijft. Hier helpen wij u ook graag bij. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan vandaag nog contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen, of om een vrijblijvende afspraak te maken. U kunt bij ons langskomen zonder verwijzing van uw huisarts. Onze diensten worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.

 

 

Move Well Feel Better

sportfysiotherapeut Hilversum oefening

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl, onderstaand formulier of bekijk hieronder direct de online agenda van onze fysiotherapeuten en plan zelf uw afspraak in.

Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut
Jeroen Vermeer

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut
Simon Oosterhoff

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut
Angelagodecke032021

Angela Gödecke

Fysiotherapeut & Echoscopist
Laura-Burgess

Laura Burgess

Fysiotherapeut

Contactformulier

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u ons?

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:
MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen

Locatie

Hoge Naarderweg 3C
1217 AB, Hilversum
Tel: 035-760 06 45
info@fysiotherapiemovewell.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00