Sportfysio Hilversum

 

De sportfysio voor Hilversum

 

Heeft u last van blijvende klachten aan spieren of gewrichten? Bij MoveWell Fysiotherapie in Hilversum kunt u er op rekenen dat er iets structureels aan deze klachten wordt gedaan. We hebben de kennis van zaken in huis die nodig is om iedereen van zijn klachten af te helpen. Dit doen we op onze eigen unieke manier, die we hieronder aan u zullen uitleggen. Bij onze sportfysio in Hilversum kunt u terecht als u bij het sporten blijvende last heeft opgelopen, of als u een ander soort blessure heeft opgelopen. Wij doen dit vanuit de filosofie dat we uw klachten zo goed mogelijk willen herstellen, zodat u weer pijnvrij verder kunt.

sportfysio in hilversum

sportfysio hilversum

Sportfysiotherapie in Hilversum

Als u last heeft van klachten die gerelateerd zijn tot uw spieren of gewrichten, dan kan dit u behoorlijk belemmeren in uw dagelijkse doen en laten. Wij gaan hier graag met u mee aan de slag. We hebben hiervoor een plan ontwikkeld dat uit drie stappen bestaat. We beginnen met het mobiliseren, waarbij we er voor zorgen dat u zich beter gaat bewegen. Stap 2 is het stabiliseren, waarbij we de klacht door middel van oefeningen en trainingen te lijf gaan. De derde en laatste stap behelst het functioneren. Hierbij zorgen we ervoor dat de verholpen klacht ook niet meer terug gaat komen. Effectieve stappen die al heel wat effect hebben gesorteerd.

De sportfysiotherapeut voor Hilversum en omstreken

U zoekt een sportfysio in Hilversum? Dan kunt u altijd even contact opnemen met MoveWell Fysiotherapie. We staan klaar om u van uw klachten af te helpen en ervoor te zorgen dat u weer zonder pijn kunt bewegen. U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van uw huisarts. Onze diensten als sportfysiotherapeut voor Hilversum worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Als u last heeft van klachten die met sportfysiotherapie in Hilversum verholpen kunnen worden, dan is het niet goed hier mee door te blijven lopen.

 

 

Move Well Feel Better

Hilversum sportfysio

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl, onderstaand formulier of bekijk hieronder direct de online agenda van onze fysiotherapeuten en plan zelf uw afspraak in.

Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut
Jeroen Vermeer

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut
Simon Oosterhoff

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut
Angelagodecke032021

Angela Gödecke

Fysiotherapeut & Echoscopist
Laura-Burgess

Laura Burgess

Fysiotherapeut

Contactformulier

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u ons?

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:
MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen

Locatie

Hoge Naarderweg 3C
1217 AB, Hilversum
Tel: 035-760 06 45
info@fysiotherapiemovewell.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00