Revalidatie na een operatie

Orthopedische/operatie revalidatie

Elk jaar worden er vele duizenden orthopedische operaties uitgevoerd in Nederland. Om het lichaam optimaal te laten herstellen is een zorgvuldig en passend revalidatie traject noodzakelijk. Onze uitdaging bij MoveWell is om samen met u, en de bijbehorende persoonlijke hulpvraag, het oude niveau weer te herstellen! Het kan ook voorkomen dat er geen operatie heeft plaatsgevonden maar dat er door de orthopedisch chirurg naar de fysiotherapeut is verwezen.

De fysiotherapeuten van MoveWell zijn gespecialiseerd in orthopedische revalidatie. Vooraf worden alle belangrijke factoren in kaart gebracht en het behandelplan, specifiek op uw hulpvraag, opgesteld. Dit behandelplan is vaak intensief en begint al in de eerste week na uw operatie. Samen werken we aan de verbetering van de beweging van een gewricht, kracht, coördinatie, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Tijdens het traject wordt het herstel in kaart gebracht met innovatie meetinstrumenten. Zo weet u op elk moment van de revalidatie hoe u ervoor staat. Door specifiek te werken en meten kunnen we op elk moment de behandeling aanpassen.

Wij hebben korte lijnen met huisartsen en orthopeden, zodat we snel kunnen overleggen indien dit nodig is. Op deze pagina vindt u veel informatie, heeft u nog vragen neem dan gerust contact op.

sportfysio in hilversum

Hilversum Sportrevalidatie

De fase voor de operatie

Ondergaat u binnenkort een operatie? Dan is het verstandig om zo goed mogelijk de operatie in te gaan zodat uw verval na de operatie minder is. Wij horen regelmatig dat deze belangrijke fase wordt over geslagen terwijl dit de eerste stap is naar uw herstel. Wij helpen u graag met het opstellen en het begeleiden van een oefenprogramma zodat u zo sterk mogelijk de operatie ingaat.

Bij MoveWell Fysiotherapie bent u aan het juiste adres voor en na uw operatie!

Lees meer over:

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor beeldbellen? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl of bekijk hieronder direct de online agenda van onze fysiotherapeuten en plan zelf uw afspraak in.

Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut
Jeroen Vermeer

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut
Simon Oosterhoff

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut
Angelagodecke032021

Angela Gödecke

Fysiotherapeut & Echoscopist
Laura-Burgess

Laura Burgess

Fysiotherapeut
Movewell-1858

Marco van den Heuvel

Oefentherapeut - rugrevalidatietherapeut