De Praktijk

De Praktijk

MoveWell fysiotherapie is sinds het najaar van 2018 gevestigd in het Medisch Centrum Dudok. De in het hart van Hilversum gevestigde fysiotherapie praktijk is de praktijk om beweging te optimaliseren of klachten te verminderen. De fysiotherapeut gaat samen met u kijken naar de mogelijke behandelopties om er voor te zorgen dat u zo prettig en klachten vrij kan blijven bewegen. Kijk voor meer informatie op onze Facebook pagina!

Fysiotherapie MoveWell

Fysiotherapie kan de oplossing zijn voor al uw lichamelijke klachten.  Fysiotherapie is een bewezen effectieve behandelmethode voor verschillende klachten en biedt resultaat in bewegen en functioneren.

Rugcentrum MoveWell

Naast de fysiotherapeutische behandelingen biedt Movewel ook  chiropractische behandeling aan in combinatie met rugrevalidatie. MoveWell rugcentrum is moderne vorm van rugrevalidatie aan die focust op de kleine kwetsbare spieren van de onderrug.

Een goede spierfunctie is essentieel voor een gezonde rug! MoveWell biedt u een rugtraining aan specifiek voor uw rugklachten.

In3stappenbeter

Samen met rugcentrum Parkstad heeft MoveWell een uniek ‘in3stappenbeter’ programma voor uw klachten opgesteld. Via de stappen ‘mobiliseren, stabiliseren, functioneren’ zal MoveWell uw klachten effectief aanpakken.

Move Well Feel Better


MoveWell

De naam MoveWell is niet zomaar tot stand gekomen. Tijdens het opzetten van onze website MijnOefening, kwam de slogan Move Well Feel Better tot stand! Deze slogan hebben we meegenomen en gebruikt als praktijknaam. Goed bewegen is de sleutel tot herstel. Een positievere naam en oplossing voor uw klachten konden we niet bedenken!

MijnOefening


MijnOefening

Sten Hofstad heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het opzetten van MijnOefening. www.mijnoefening.nl is een unieke website voor iedereen met oefeningen ter voorkoming van klachten aan het bewegingsapparaat.

 

De website bestaat uit informatie en oefeningen via afbeeldingen en instructiefilmpjes.  Daarnaast heeft MijnOefening ook een app! MijnOefening is officieel in 2014 live gegaan en telt een jaar later al bijna 1.000 bezoekers per dag. ‘Ik ben erg trots dat mijn website zo goed gevonden wordt. Deze website dient niet alleen voor mijn patiënten maar voor iedereen in Nederland en België’. Dankzij deze populariteit schrijft Sten Hofstad met regelmaat columns in verscheidene kranten en magazines.

 

Al ruim dertig fysiotherapie- en chiropractiepraktijken zijn aangesloten bij MijnOefening. Klik hier als u ook een kijkje wilt nemen op de website.

Wilt u nog meer weten? Zie hier de link van de MijnOefening app die door vele media werd opgepakt. De app is inmiddels al een paar duizend keer gedownload!