Medische fitness Hilversum

 

Medische fitness in Hilversum

 

Wilt u graag sporten maar merkt u dat dit door bepaalde klachten niet goed lukt? Dan is het goed om eens contact op te nemen met MoveWell Fysiotherapie. We bieden namelijk onder andere medische fitness in Hilversum aan. Dit is een vorm van fitness die onder begeleiding van een fysiotherapeut wordt uitgevoerd. Zo weet u zeker dat de fitness verantwoordelijk gebeurt. Het programma is dan zelfs dusdanig samengesteld dat u zult merken dat uw klachten gaan verdwijnen. Dit is een van de specialisaties van MoveWell in Hilversum.

Medische fitness

Medische fitness Hilversum

Aan de slag met medische fitness in Hilversum

Medische fitness is een verantwoorde vorm van fitness, waarbij u er zeker van kunt zijn dat u niet meer klachten gaat krijgen. Deze vorm van fitness is er namelijk juist op ingericht om uw klachten zoveel mogelijk te verhelpen. Mocht u beperkingen hebben, dan kunt u met behulp van de fysiotherapeuten van MoveWell, toch aan de slag met fitness. We vertellen u hier graag meer over, ook over de mogelijkheden die u met medische fitness allemaal heeft. Als wij samen met u aan de slag gaan met medische fitness in Hilversum, dan kunt u er op rekenen dat uw spieren en gewrichten snel weer soepeler en pijnvrij aan gaan voelen.

Meer weten over medische fitness in Hilversum?

Het is belangrijk om eens goed te laten bekijken wat er precies mis is met uw gestel. Waar wordt de pijn door veroorzaakt en wat is hier eigenlijk aan te doen? Als u ons inschakelt om met u aan de slag te gaan, dan kunt u er op rekenen dat wij grondig gaan bekijken wat er precies mis is. Aan de hand hiervan stellen wij een programma op dat het meest effectieve resultaat zal hebben. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen. We kunnen dan ook gelijk een afspraak met u maken om aan de slag te gaan met de medische fitness!

 

 

Move Well Feel Better

Medische fitness in Hilversum

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een eerste afspraak? Dan kan dit telefonisch via telefoonnummer 035-7600645, mail ons via info@movewell.nl of via onderstaand formulier.

Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut
Oefentherapeut Marco van den Heuvel

Marco van den Heuvel

Oefentherapeut - rugrevalidatietherapeut

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u ons?

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:
MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen

Locatie

Hoge Naarderweg 3C
1217 AB, Hilversum
Tel: 035-760 06 45
info@fysiotherapiemovewell.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00