Manuele therapie Hilversum

 

Manuele therapie in Hilversum

 

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut die u kan helpen om van uw fysieke klachten af te komen? Bij MoveWell Fysiotherapie in Hilversum staan we altijd voor u klaar. Bij ons werken fysiotherapeuten die ervaring hebben met het lokaliseren en verhelpen van klachten, waarbij we ook veel aandacht besteden aan het pijnvrij blijven na afloop van de behandeling. Dit doen we onder andere met behulp van manuele therapie in Hilversum. We zijn gespecialiseerd in deze specialisatie binnen de fysiotherapie, waarmee we al heel wat van onze patienten mee hebben geholpen van hun klachten af te komen.

Manuele therapie Hilversum

Manuele therapie

Aan de slag met manuele therapie in Hilversum

Het is belangrijk om niet te lang te wachten met het bestrijden van pijnklachten. Als u hier namelijk wel mee wacht, dan kunnen de klachten alleen maar erger worden. Dit is vooral het geval als de klachten voorkomen uit een verkeerde houding, of een verkeerde manier van bewegen. Wij gaan graag eens samen met u bekijken wat de reden is dat u zo’n last heeft van spieren of gewrichten. Met manuele therapie gaan we deze klachten dan te lijf. Manuele therapie houdt onder andere in dat wij gaan proberen uw bewegingsapparaat te verbeteren. Dit is mogelijk doordat alle onderdelen van uw lichaam met elkaar samenwerken.

 

Meer weten over manuele therapie in Hilversum?

Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over onze praktijk en wat wij hier allemaal voor u kunnen doen. U bent ook altijd welkom om een keer bij ons langs te komen. U heeft hier geen verwijzing van de huisarts voor nodig. Samen met u gaan we dan aan de slag om u van al uw klachten af te helpen.

 

 

Move Well Feel Better

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl, onderstaand formulier of bekijk hieronder direct de online agenda van onze fysiotherapeuten en plan zelf uw afspraak in.

Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut
Jeroen Vermeer

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut
Simon Oosterhoff

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut
Angelagodecke032021

Angela Gödecke

Fysiotherapeut & Echoscopist
Laura-Burgess

Laura Burgess

Fysiotherapeut

Contactformulier

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u ons?

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:
MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen

Locatie

Hoge Naarderweg 3C
1217 AB, Hilversum
Tel: 035-760 06 45
info@fysiotherapiemovewell.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00