Kinderfysiotherapie Hilversum

 

Kinderfysiotherapie in Hilversum

 

Heeft u dochter of zoon last van spieren of gewrichten? Dit kan meerdere oorzaken hebben. Het is dan wel belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Doet u dit namelijk niet, dan kan het zomaar dat de klachten erger gaan worden en dat uw kind nog meer pijn zal krijgen. Beter is het om een fysiotherapeut in te schakelen die alles weet van de gewrichten en spieren van kinderen. Hier moet namelijk anders mee worden omgegaan dan met de spieren en gewrichten van volwassenen. Bij MoveWell Fysiotherapie vindt u veel kennis en ervaring op dit gebied.

 

Aan de slag met kinderfysiotherapie in Hilversum

Het is belangrijk om uw kind niet te lang met klachten rond te laten lopen. Heeft uw kind bij het sporten een blessure opgelopen? Of beweegt uw kind niet goed bij het sporten en is de pijn in spieren of gewrichten daardoor ontstaan? Het kan natuurlijk ook dat uw kind in het dagelijks leven regelmatig verkeerd beweegt of zit, waardoor het pijn heeft gekregen. Het is dan wel belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Wij gaan graag met uw kind aan de slag om het van de vervelende klachten af te helpen. We helpen uw kind met speciale bewegingen, waardoor de spieren sterker zullen worden en de klachten afnemen.

 

Meer weten over fysiotherapie in Hilversum?

Als u uw kind zo goed mogelijk wil laten helpen om van de klachten af te komen, dan is het goed om hier eens contact over op te nemen met MoveWell Fysiotherapie. U vindt ons in Medisch Centrum Dudokpark, waar we klaar zitten om te bekijken wat er precies mis is met uw kind. We stellen een plan op om de pijn te lijf te gaan en ervoor te zorgen dat de klachten verdwijnen. Dat niet alleen, we helpen ook graag om ervoor te zorgen dat de klachten niet meer terugkomen.

 

 

Move Well Feel Better

Locatie

Hoge Naarderweg 3C
1217 AB, Hilversum
Tel: 035-760 06 45
info@fysiotherapiemovewell.nl

Openingstijden

Maandag09:00 – 18:00
Dinsdag09:00 – 18:00
Woensdag09:00 – 18:00
Donderdag09:00 – 18:00
Vrijdag09:00 – 18:00

Aangesloten bij de beroepsvereniging:

Stichting Chiropractie Nederland
Nederlandse Chiropractoren Associatie NCA