Het team

Het team van MoveWell bestaat uit ervaren specialisten die als gedreven team u op weg helpen naar herstel. Graag stellen wij ons aan u voor.

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien is fysiotherapeut bij Movewell. Carlien heeft vele jaren gespeeld in het Nederlands Hockeyelftal. Ondanks haar drukke trainingsprogramma heeft ze topsport altijd gecombineerd met een opleiding Fysiotherapie. In 2014 resulteerde dit in een succesvol afgeronde studie. Daaropvolgend heeft Carlien werkervaring opgedaan en start ze nu bij MoveWell als Fysiotherapeut.

 

“Ik ben opgegroeid in Den Bosch waar mijn ouders een fysiotherapie praktijk hebben. Het was voor mij een logische keus om hen achterna te gaan en ik heb de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht in 2014 met succes afgerond. Mijn studie en werk heb ik altijd gecombineerd met topsport. Sinds 2008 hockey ik in het Nederlands Elftal en ik heb oa Olympisch goud (Londen 2012), Olympisch zilver (Rio 2016) en WK goud (2014 en 2018) gewonnen.

 

Door mijn ervaring als topsporter maar ook als fysiotherapeut weet ik hoe belangrijk het is om je goed te voelen, geen pijnklachten te hebben en fit door het leven te gaan. Maar ik weet ook hoe het is om geblesseerd te zijn en fysiek niet optimaal te voelen. De keuzes (wel/niet werken, wel/niet sporten enz) die je op dat moment moet maken zijn lastig maar ik kan je daar bij helpen. Ik vind het een uitdaging om erachter te komen wat de kern van de klacht is en hier een zo snel mogelijke oplossing voor te vinden.”

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut Jeroen Vermeer

Jeroen is fysiotherapeut bij MoveWell.  Na jarenlange ervaring bij andere praktijken in de regio Utrecht is Jeroen praktijk Fysiotherapie MoveWell komen versterken.

 

“Van jongs af aan ben ik al sportief ingesteld. Voetbal en tennis, dat zijn mijn grootste interesses. Later kwam daar ook nog snowboarden bij. De combinatie van natuur en actief bezig zijn in de buitenlucht is mijn grootste passie.

 

Een blessure komt echter bij ieder wel eens om de hoek kijken. Zowel ikzelf als mijn sportgenoten ervoeren wel eens een kleine of ernstigere blessure. Iedere keer vond ik het erg interessant hoe de fysiotherapeut de oorzaak kon achterhalen en samen met de geblesseerde aan het herstelproces kon werken.

Dat leidde ertoe dat ik de opleiding fysiotherapie ben gestart aan de internationale hogeschool THIM in Nieuwegein. Deze heb ik in 2014 afgerond en ben daarna meteen aan de slag gegaan in praktijken zowel in Amsterdam als Utrecht.

 

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij MoveWell. Wat MoveWell onderscheidt zijn de verscheidene disciplines die nauw samenwerken om de beste therapievorm te kunnen leveren aan elk individu.

Daarnaast is de samenwerking tussen de therapeut en patiënt van essentieel belang.
Samen met de patiënt actief werken aan een oplossing om zonder belemmering zijn of haar dagelijks leven en/of sporten te hervatten. Dat vind ik het mooiste van dit vak”.

Simon Oosterhoff

Simon Oosterhoff

Simon komt uit een groot gezin met 5 kinderen. Al opgroeiend kwam hij regelmatig in aanraking met de fysiotherapie. Als fanatiek tennisser heeft hij in het verleden diverse blessures opgelopen. De beslissing om zelf ooit als fysiotherapeut aan de slag te gaan was mede daardoor ook snel gemaakt. Na zijn studie tot algemeen fysiotherapeut heeft hij de master tot Kinderfysiotherapeut afgerond en heeft (kinder)fysiotherapeutische ervaring opgedaan in diverse praktijken rondom Utrecht.

 

In 2019 is hij begonnen bij Fysio MoveWell en behandeld hij zowel kinderen als volwassenen. Hij houdt zich vooral bezig met alle dagelijkse klachten, orthopedische revalidatie, sportgerelateerde klachten en revalidatie na operaties van kinderen en volwassenen. Verder is hij specialist in het behandelen van kinderen met problemen in de fijne en grove motoriek, zonder of met chronische /gedragsaandoening. Neem gerust eens contact op met Simon wanneer u twijfelt of u, of uw kind, geraadpleegd kan worden voor (kinder)fysiotherapie.

 

“De diversiteit en creativiteit bij kinderen trekt mij enorm, elk kind is uniek. Alle kinderen bewegen en gedragen zich op hun eigen manier, dat maakt elk kind weer een uitdaging. Kinderfysiotherapeutische begeleiding kan een enorm verschil maken in de motorische, cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling bij kinderen. Dit geldt voor alle kinderen, of het nu gaat om zuigelingen, peuters, kleuters of pubers.

Marco van den Heuvel

Oefentherapeut Marco van den Heuvel

Marco is de oefentherapeut bij MoveWell.  Door zijn opleiding en werkervaring in de gezondheidszorg beschikt Marco over vaardigheden en kennis om de revalidatie te verzorgen bij MoveWell.

U kunt bij Marco uw rug versterken en stabiliseren in de moderne oefenruimte van MoveWell. De combinatie met Fysiotherapie is uiterst belangrijk om tot goede resultaten te komen.

Eunice van Es

Eunice MoveWell

Eunice van Es is personal trainer bij Fysiotherapie MoveWell. Een goede begeleiding is essentieel. ‘Ik houd ervan patiënten te kunnen begeleiden in het laatste traject van hun revalidatie op weg naar sport.’

Daarnaast kunnen mensen terecht bij Eunice van Es voor personal training, conditie opbouw, mobiliteits training en stabiliteits training in MoveWell’s sportschool.

Sten Hofstad

Chiropractor Sten Hofstad

Sten Hofstad is de praktijkeigenaar van MoveWell. Hij komt uit een gezin waar zijn ouders beide werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Een beroep in de gezondheidszorg was snel gemaakt. Na de vijfjarige universitaire opleiding in Engeland heeft Sten bijna 10 jaar gewerkt in Amsterdam alvorens hij Fysiotherapie MoveWell heeft opgezet.

De behoefte naar fysiotherapie is groot. Fysiotherapie is onmisbaar in de gezondheidszorg en samen met andere disciplines kunnen wij een hogere patiënttevredenheid halen. MoveWell is over ruim twee afdelingen verspreid in het medisch centrum Dudokpark. De grote ruimte en onze nieuwe apparatuur stimuleren bij dagelijks om de patiënt te motiveren zijn/ haar doelen te bereiken. Met ons grote team proberen wij deze doelen te realiseren.

Jarryd Else

Jarryd Else

Topsport of toch chiropractie? Beide vormen een belangrijk deel van zijn leven. Na jaren te hebben gefietst op hoog niveau heeft hij gekozen voor chiropractie. Dat je met kennis en met moderne technieken iets kan bereiken voor iemand dat is elke dag fantastisch.

Twan Hendriksen

Praktijkmanager Twan Hendriksen

Sinds vrijwel het begin van het openen van MoveWell’s deuren, houdt Twan de praktijk draaiende. Alle ballen hoog houden is wat ze graag doet. De praktijk is in een paar jaar groot geworden, nog steeds komt Twan met ene glimlach naar werk en is zo onmisbaar als praktijkmanager.

Zahra van Rheenen

Assistente Zahra van Rheenen

Zahra heeft als Hilversumse jaren in diverse vertakkingen binnen de media gewerkt. Van sales en marketing tot office en recruitment. Na jaren binnen de media gewerkt te hebben vond ze het tijd voor een nieuwe inspirerende werkplek en branche. Per april 2018 is zij 2 dagen per week een aanvulling bij MoveWell als praktijkassistente en staat ze graag voor u klaar.