Fysiotherapeut Hilversum

 

De fysiotherapeut voor Hilversum en omstreken

 

U zoekt een fysiotherapeut in Hilversum? Dan bent u bij MoveWell Fysiotherapie aan het juiste adres. U vindt ons in het Medisch Centrum Dudokpark, waar we klaar staan om met u en uw klachten aan de slag te gaan. We hebben in de jaren die wij actief zijn gemerkt dat veel van de klachten voortkomen uit een verkeerde manier van bewegen. Dit leren mensen zichzelf onbewust aan, maar het kan wel grote gevolgen hebben. We beginnen onze therapie dan ook met hiernaar te kijken. Per slot van rekening zit u er niet op te wachten om uw hele leven met deze pijnklachten rond te blijven lopen.

Fysiotherapeut Hilversum intake

Fysiotherapeut Hilversum behandeling

Fysiotherapeuten in Hilversum

Als we hebben ontdekt waar het bij u verkeerd loopt met bewegen, dan gaan we eens bekijken hoe we hier verandering in aan kunnen brengen. Per slot van rekening is het zo dat het belangrijk is om pijnvrij te kunnen leven. We helpen u ook bij het sterker maken van spieren en gewrichten, wat ook helpt bij het verhelpen van de klachten. We hebben hier onder andere speciale spierversterkende apparaten voor klaarstaan. Samen met u werken we er zo aan om u van uw vervelende klachten af te helpen. Als we dit stadium hebben bereikt is het nu nog belangrijk om ervoor te zorgen dat de klachten ook wegblijven.

Maak een afspraak bij MoveWell

Als u een fysiotherapeut in Hilversum zoekt die graag met u aan de slag gaat om uw klachten te verhelpen, dan bent u bij MoveWell aan het juiste adres. U kunt een afspraak maken met onze fysiotherapeuten in Hilversum zonder hiervoor door uw huisarts te worden verwezen. We raden u dan ook aan om gewoon eens contact met ons op te nemen als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat de klachten verdwijnen en dat u weer helemaal pijnvrij kunt bewegen!

 

 

Move Well Feel Better

Fysiotherapeut Hilversum oefeningen

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl, onderstaand formulier of bekijk hieronder direct de online agenda van onze fysiotherapeuten en plan zelf uw afspraak in.

Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut
Jeroen Vermeer

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut
Simon Oosterhoff

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut
Angelagodecke032021

Angela Gödecke

Fysiotherapeut & Echoscopist
Laura-Burgess

Laura Burgess

Fysiotherapeut

Contactformulier

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u ons?

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:
MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen

Locatie

Hoge Naarderweg 3C
1217 AB, Hilversum
Tel: 035-760 06 45
info@fysiotherapiemovewell.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00