Behandeling

Behandeling Fysiotherapie

Een effectieve behandeling met de focus op onze slogan “MoveWell Feel Better”

De Fysiotherapeut

De fysiotherapeut helpt u wanneer bewegen wordt bemoeilijkt door klachten aan het bewegingsapparaat. Als u een blessure heeft, beperkingen in
bewegen wordt ervaren of als u een aandoening heeft kunt u een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Samen met u wordt er een behandelplan
opgesteld om veilig en gezond te kunnen bewegen. De doelen worden gesteld naar aanleiding van uw klacht en uw persoonlijke activiteiten.

De Behandeling

De fysiotherapeutische aanpak is uiteraard afhankelijk van uw klacht. Na een uitgebreid onderzoek kan de fysiotherapeut kiezen voor een manuele behandeling, dat wil zeggen een behandeling waar handtechnieken worden gebruikt om bijvoorbeeld spieren en gewrichten beter te kunnen laten bewegen en functioneren. Dit kunnen massage technieken zijn, spierrektechnieken, mobiliserende technieken en ga zo maar door.

De fysiotherapeut kan er ook voor kiezen om u oefeningen te geven voor thuis of in onze moderne medische fitness.

manuele therapie chiropractie

De Kwaliteit van de Fysiotherapeut

De kwaliteit van de fysiotherpeut wordt gewaarborgd doordat onze therapeuten staan ingeschreven bij in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). Dit betekend dat de therapeut aan alle kwaliteitseisen voldoet die door de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) zijn opgesteld.

Medische Fitness – Rugrevalidatie

MoveWell staat bekend om haar moderne medische fitness. Zo maakt MoveWell gebruik van de rugrevalidatie en meetapparatuur van Dr Wolff, de Icaros, de technogym Kinesis set en nog veel meer. Alles uiterst nauwkeurig uitgekozen om uw herstel spoedig te laten verlopen.