Beeldbellen fysiotherapie

Wat houdt beeldbellen in?

Door het Corona virus zijn we genoodzaakt meer thuis te blijven en helaas zijn er geen behandelingen meer mogelijk in de fysiotherapiepraktijken. Omdat wij u toch graag van dienst willen zijn hebben we video- of beeldbellen met één van onze fysiotherapeuten of oefentherapeut ter beschikking gesteld.

Zodra u een afspraak boekt krijg u een vragenlijst toegestuurd. De ingevulde vragenlijst zal de desbetreffende fysiotherapeut doornemen zodat hij/zij goed voorbereid het videoconsult in gaat. Aan de hand van uw klachten en op basis van het gesprek kan de fysiotherapeut u goed helpen met de klachten, de oorzaak achterhalen en advies en oefeningen geven zodat u zelfstandig aan de slag kan om de klachten te verminderen.

De duur van een video consult is ongeveer 30 minuten, onze software voldoet aan alle privacy en veiligheidsvoorschriften (AVG).

beeldbellen fysiotherapie

mijn oefening

Inclusief MijnOefening platform

Onze praktijk heeft een eigen online oefenplatform genaamd MijnOefening. Via dit platform kan de therapeut u oefeningen toesturen en uw progressie bijhouden. U kunt hier kosteloos gebruik van maken. // maken gebruik van laatste veiligheids technieken om ervoor te zorgen dat de gegevens tussen patiënt en behandelaar blijven.

Wat heeft u nodig voor video/beeldbellen?

Voor het beeldbellen heeft u een laptop of computer nodig waar een camera ingebouwd zit. Ook kunt u met uw tablet of mobiele telefoon de app MijnOefening downloaden en via de app beeldbellen.

Het is handig om in een rustige omgeving te zitten op het moment van het videoconsult, zodat u en de therapeut elkaar goed kunnen zien en verstaan.

Hoe werkt het?

Na het online inboeken van de afspraak krijgt u per mail een bevestiging met een link naar ons online oefeningenplatform MijnOefening. U maakt via de mail een account aan. Log 5 minuten voordat u het videoconsult heeft in op de website en wacht totdat de therapeut u belt.

Vergoeding?

Movewell heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie of oefentherapie? Dan wordt het videoconsult door ons gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.

Bent u niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan zijn de kosten voor u zelf. De kosten van een videoconsult van 30 minuten zijn €30,- en de factuur wordt naar u gemaild.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor beeldbellen? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl of bekijk hieronder direct de online agenda van onze fysiotherapeuten en plan zelf uw afspraak in.

Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut
Jeroen Vermeer

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut
Simon Oosterhoff

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut
Angelagodecke032021

Angela Gödecke

Fysiotherapeut & Echoscopist
Laura-Burgess

Laura Burgess

Fysiotherapeut
Movewell-1858

Marco van den Heuvel

Oefentherapeut - rugrevalidatietherapeut